Tømrerarbejde i Slangerup og omegn

Nedenfor kan du finde et udpluk af det tømrerarbejde i Slangerup og omegn, som jeg tilbyder at udføre på Sjælland. Står du med en opgave, der ikke er beskrevet, er du velkommen til at kontakte mig – så finder vi en løsning!

Tømrerarbejde i Slangerup og resten af Sjælland

Firmaet Claus Noppenau har en bred kompetenceprofil, hvilket betyder, at jeg tilbyder tømrerydelser inden for et bredt spektrum af områder. Jeg er beliggende i Slangerup, nær Frederikssund og Hillerød, og jeg tilbyder tømrerarbejde på hele Sjælland – også som underentreprenør. Her på siden kan du læse om nogle af de opgaver, jeg kan hjælpe med.

Tømrerarbejde i Slangerup

Døre og vinduer

Jeg kan bl.a. hjælpe med udskiftning samt reparation af døre og vinduer efter dit behov. Hvis du i forvejen har nogle gamle og utætte døre eller vinduer, vil det være det hele værd at få dem udskiftet til nogle mere energivenlige løsninger. Jeg laver døre og vinduer på specialmål, så du får det præcis, som du ønsker det – og så det kommer til at passe perfekt til resten af huset. Jeg står altid klar med rådgivning, en hjælpende hånd og til at løse alle slags opgaver inden for døre og vinduer.

Montering og opsætning

Jeg kan tilbyde stort set alt arbejde inden for tømrerbranchen, og min ekspertise favner bredt. For at fremhæve nogle flere ydelser, kan jeg også være behjælpelig med opsætning af køkkeninventar, vægge, lægge tag samt tilbyde nybyg, ombyg, vedligeholdelse og renovering. Jeg hjælper både private kunder og erhvervskunder, hvor jeg hos sidstnævnte bl.a. kan hjælpe med at montere butiksinventar. Jeg tilbyder altid skræddersyede løsninger, hvor jeg har fokus på høj kvalitet og god kundeservice.

Få en uforpligtende snak

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om mit arbejde inden for tømrer- og snedkerfaget. Jeg er altid klar til en snak om netop dine muligheder og til at hjælpe med at realisere dit projekt.