Snedkerarbejde i Slangerup

Nedenfor kan du finde et udpluk af det snedkerarbejde i Slangerup og omegn, som jeg tilbyder at udføre på Sjælland. Står du med en opgave, der ikke er beskrevet, er du velkommen til at kontakte mig – så finder vi en løsning!

Snedkerarbejde i Slangerup og resten af Sjælland

Firmaet Claus Noppenau har en bred kompetenceprofil, hvilket betyder, at jeg tilbyder snedkerydelser inden for et bredt spektrum af områder. Jeg er beliggende i Slangerup, nær Frederikssund og Hillerød, og jeg tilbyder snedkerarbejde på hele Sjælland – også som underentreprenør. Her på siden kan du læse om nogle af de opgaver, jeg kan hjælpe med.

Snedkerarbejde i Slangerup

Arbejde inden for alle profiler

Jeg udfører mange forskellige typer opgaver præcis efter kundens ønske og behov. Jeg udfører bl.a. specielle profiler i træ, hvor jeg både kan arbejde med træ på maskine, høvling af træ og opskæring af plader – det er præcis op til dig som kunde, hvad du ønsker udført! Jeg er meget lydhør over for dine ønsker og sørger for at præsentere en detaljeret gennemgang af projektet, inden jeg går i gang – så er du sikker på at få opført et ideelt resultat.

Specialløsninger til dit behov

Jeg laver mange forskellige løsninger og alsidigt montagearbejde inden for snedkerfaget – og jeg har eget værksted, hvor jeg kan lave skræddersyede specialløsninger efter kundens ønsker. Listen er lang over de muligheder, der er: Jeg kan bl.a. lave køkken- og garderobeskabe, bordplader, indbyggede reoler, radiatorskjulere, specialtilrettede døre, søjler m.m. Jeg står til rådighed både for private og erhverv, så kontakt mig gerne i dag, hvis du har et projekt i tankerne!

Få en uforpligtende snak

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om mit arbejde inden for tømrer- og snedkerfaget. Jeg er altid klar til en snak om netop dine muligheder og til at hjælpe med at realisere dit projekt.