Tømrer- og snedkerfirma i Slangerup

Dit tømrer- og snedkerfirma i Slangerup har en bred kompetenceprofil og tilbyder dermed tømrer- og snedkerydelser inden for et bredt spektrum af områder. Jeg arbejder på hele Sjælland – også som underentreprenør.

Bred ekspertise

Velkommen til min hjemmeside! Jeg har været selvstændig siden 2007 og har over 30 års erfaring med alt inden for tømrer- og snedkerarbejde. Jeg har beskæftiget mig med branchen hele livet, da jeg i en tidlig alder begyndte at arbejde for min far i faget. 

Jeg kan hjælpe med skræddersyede løsninger præcis efter dine ønsker og behov, hvor jeg har eget værksted til at udføre arbejdet. Jeg er beliggende i Slangerup, nær Frederikssund og Hillerød, hvor jeg tilbyder tømrer- og snedkerarbejde på hele Sjælland – også som underentreprenør. 

Tømrer- og snedkerfirma i Slangerup

Jeg står altid klar med rådgivning, en hjælpende hånd og til at løse alle slags opgaver, hvor jeg har fokus på høj kvalitet og god kundeservice – hver gang!

Jeg udfører funktionelle løsninger, hvor der er kræset om håndværket.

Store som små opgaver

Mit arbejdsområde og ekspertise favner bredt! Jeg udfører arbejde inden for snedker, maskine, tømrer og montering. Ingen opgave er for stor for mig – hvad enten du er en større virksomhed eller privatperson, så klarer jeg begge dele. Jeg er altid i dialog med mine kunder, så jeg kan skræddersy mine løsninger efter dine behov.

Montering og maskine-arbejde

Står du og skal have udført maskinearbejde? Så står jeg klar til at hjælpe dig! Jeg kan også hjælpe med monteringen af f.eks. butiksinventar – du kan bl.a. leje mig, og så monterer jeg alle de ting, som du selv har købt. 

Jeg kombinerer det traditionelle håndværk med det moderne. Det vil sige, at jeg udfører funktionelle løsninger, hvor der er kræset om håndværket.

Få en uforpligtende snak

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om mit arbejde inden for tømrer- og snedkerfaget. Jeg er altid klar til en snak om netop dine muligheder og til at hjælpe med at realisere dit projekt.